Friday, March 13, 2015

Beijing Chinese Seafood Restaurant


We went to a Chinese restaurant, only a 5 minute walk from where we live. We go out to Chinese restaurants quite often to eat some tasty rich food. My cooking style is very simple, usually seafood on top of the fresh veggies. It is healthy but missing some flavor. I hardlly ever used to go to a Chinese restaurant, maybe once a year. Now I go there even though they use MSG and a lot of grease. It's okay. If you care about healthy stuff too much, life gets miserable. It's better to enjoy life; whenever you want to eat, you better eat. Am I getting old thinking this way?

家から5分のところにある中華料理店
どういう訳か、最近の外食は中華が定番になってしまいました。それは我が家の食事は至って簡単、生野菜の上にシーフードがのっかっているようなものなのが原因。ヘルシー度は抜群ですが、味付けがアッサリでちょっぴり寂しい。それで濃厚な味のついたものを、、それで中華が食べたくなるんですね。以前の私なら、中華料理店には年に1度行くかなってな感じでしたが、今は、もうなんでもOK、少々油が多くても、化学調味料が使われていても、へちゃらです。そんなことを気にしてたら人生がつまらなくなってしまいます。食べたい時にはなんでも食べて楽しむこと。こんな心境になったのも歳のせいかしら? 





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